Το Παιχνίδι

Η ομάδα σας έχει 60 λεπτά να βρει την έξοδο από ένα μυστηριώδες δωμάτιο. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε την λογική σας, να ερευνήσετε στοιχεία, να πραγματοποιήσετε πειράματα και να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα με σκοπό να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που θα βρείτε μπροστά σας και να δραπετεύσετε !

Μόλις καταφέρετε να λύσετε όλους τους γρίφους θα βρείτε το μαγικό κλειδί που θα σας οδηγήσει στην ελευθερία!

Μόνο το 30% των ομάδων καταφέρνει να δραπετεύσει. Εσείς?

Η περιπέτεια που θα βιώσετε είναι ενθουσιώδης αλλά καθόλου επικίνδυνη. Δεν περιλαμβάνει στοιχεία τρόμου, δεν απαιτεί φυσικές και σωματικές δεξιότητες και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών ή ακόμα και για μικρότερες υπό την συνοδεία ενός κηδεμόνα. Το παιχνίδι είναι μοναδικό στο είδος του καθώς εστιάζει σε παζλ και πειράματα με πραγματικά αντικείμενα που θα συναντήσετε στον χώρο. Είναι ανατρεπτικό και απροσδόκητο. Πρόκειται για μία εξαιρετική, εναλλακτική δραστηριότητα που απευθύνεται σε φίλους, οικογένειες, μαθητές, ζευγάρια και τουρίστες. Τα δωμάτια απόδρασης αποτελούν την κατάλληλη επιλογή και για εταιρείες που θέλουν να ενισχύσουν το team building,  ώστε να επιτευχθεί μία εμφανής βελτίωση στην απόδοση και τη συνοχή της ομάδας.

Προς το παρόν έχουμε 2 διαφορετικά δωμάτια διαθέσιμα.  Στο Black Queen μπορούν να παίξουν ομάδες 2-5 ατόμων.  Το Original Game αφορά ομάδες 2-6 ατόμων. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή στο Original Game να παίξετε σε μορφή μονομαχίας και να χωριστείτε σε 2 ομάδες όπου η μία θα προκαλέσει την άλλη να την ξεπεράσει!

Η διάρκεια του παιχνιδιού συνολικά είναι 60 λεπτά εκτός φυσικά και αν καταφέρετε να αποδράσετε γρηγορότερα. Οι μονομαχίες διαρκούν λίγο περισσότερο, καθώς μετά απο 30 λεπτά παιχνιδιού θα υπάρχει ένα μικρό διάλειμμα για να γίνει η εναλλαγή των δωματίων ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Θα βρεις τον τρόπο να δραπετεύσεις...???

 

Banner 1
Banner 2