FAQs

Τι είναι το “Adventure Rooms”;

Πρόκειται για ένα καινούργιο, εναλλακτικό, ζωντανό παιχνίδι διασκέδασης που απευθύνεται σε ομάδες παιχτών. Η βασική ιδέα είναι να καταφέρετε να αποδράσετε απο ένα δωμάτιο (ή σειρά δωματίων) γεμάτο μυστήρια και γρίφους πριν μηδενίσει το χρονόμετρο. Για να το καταφέρετε πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της Ομάδας, να συνεργαστείτε, να σκεφτείτε λογικά και πονηρά. Κάθε δωμάτιο είναι χωρισμένο σε “φάσεις”. Κάθε “φάση” απαιτεί συγκέντρωση, οξυδέρκεια και ομαδικότητα για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επόμενη “φάση” μέχρι την τελική σας απόδραση!

 

Πόσο διαρκεί κάθε παιχνίδι;

Σε κάθε δωμάτιο έχετε 60 λεπτά για να δραπετεύσετε εκτός από το The Bar Case που είναι 45 λεπτά. Η εισαγωγή διαρκεί περίπου 10 λεπτά και μετά από κάθε παιχνίδι θα θέλετε σίγουρα κάποια λεπτά να συζητήσετε με τους Game Masters  αναλυτικά τους γρίφους και τα σημεία που βρήκατε πιο ενδιαφέροντα. Ωστόσο, σε περίπτωση που επιλέξετε το duel format, αυτό αποτελείται από δυο ημίωρα, με ένα 15λεπτο περίπου διάλειμμα. Συνολικά, οπότε, μπορείτε να υπολογίσετε πως το team competition διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα.

Ποιό δωμάτιο να επιλέξω;

Αυτή την στιγμή λειτουργούν 3 δωμάτια. Το επίπεδο της δυσκολίας και του μυστηρίου είναι παρόμοιο σε καθένα από αυτά.

Πόσο κοστίζει;

Ο τιμοκατάλογος αναφέρεται αναλυτικά στην σελίδα κράτησης ...
Οι τιμές που αναγράφονται είναι κατά άτομο.

Τι είναι το "Team Competition";

Στο Τeam Competition 2 ομάδες 3-6 ατόμων παίζουν η μία ενάντια στην άλλη. Η Πρώτη Ομάδα ξεκινάει στην “φάση 3” ενώ η Δεύτερη Ομάδα στην “φάση 1”. Η Πρώτη Ομάδα πρέπει να δραπετεύσει πριν τους πιάσει η Δεύτερη Ομάδα.
Μετά από ένα σύντομο διάλλειμα οι ρόλοι εναλλάσονται!

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση;

 

Μπορείτε να ελέγξετε το πρόγραμμα κρατήσεων στην σελίδα μας ...

 

Πρέπει να κάνω κράτηση;

 

Δυστυχώς, η κράτηση είναι υποχρεωτική καθώς πρέπει να έχουμε ετοιμάσει τα δωμάτια για εσάς και την παρέα σας.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

 

Μπορείτε να πληρώσετε σε μετρητά.

Τι ηλικία πρέπει να είμαι για να μπορώ να παίξω;

 

Η συμβουλή μας είναι πως για παιδιά κάτω των 14 ετών πρέπει να υπάρχει συνοδεία κηδεμόνα.
Ανώτερο όριο ηλικίας δεν υπάρχει!

Είμαι κλειστοφοβικός. Μπορώ να παίξω;

Κλειστοφοβικοί παίχτες μπορούν να παίξουν στο Adventure Rooms χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα δωμάτια μας είναι πάνω απο 30 τ.μ. και ψηλοτάβανα. Η πόρτα ανοίγει ανά πάσα στιγμή, ενώ μπορούμε να την αφήνουμε ανοιχτή σε περίπτωση που έτσι θα νοιώσετε πιο άνετα.

Τι είδους εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο "Adventure Rooms";

Στον χώρο μας μπορούν να λάβουν χώρα εκδηλώσεις που αφορούν από μαθητικούς αγώνες έως γενέθλια, ενώ ακόμα και εταιρίες μπορούν να οργανώσουν μικρές αποδράσεις απο την καθημερινότητα για να ενισχύσουν το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους. Οικογένειες και φίλοι μπορούν να πάρουν μέρος σε μία εκδήλωση, έξω απο τα τετριμμένα, να ξεχάσουν για μία ώρα την ρουτίνα της καθημερινότητας και να οδηγήσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!
Μπορούμε να οργανώσουμε τις αντίστοιχες εκδηλώσεις πλαισιώνοντάς τις κατάλληλα με το θέμα. Ανάλογα με την περίσταση, μπορούμε να κρύψουμε δώρα στα δωμάτια τα οποία θα αποκαλύπτονται κατά την διάρκεια της περιπέτειας.

Πώς μπορώ να έρθω στο "Adventure Rooms";

Στην πλατεία στο Μοναστηράκι, 50 μέτρα από την έξοδο του μετρό επί της Αθηνάς! Μπορείτε να έρθετε με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία). Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να συμβουλευτείτε τον χάρτη του Google Maps που θα βρείτε στην σελίδα μας.

Για το δωμάτιο που βρίσκεται στο Γκάζι, μπορείτε να προσεγγίσετε την περιοχή με τα μέσα, καθώς είναι πολύ κοντά στη στάση μετρό Κεραμεικού.

Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός παιχτών;

Συστήνουμε σε κάθε περίπτωση να μην είστε πάνω από 6 άτομα. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η επιλογή να χωριστείτε σε 2 ομάδες και να μπορέσετε να ανταγωνιστείτε την παρέα σας! Ο μικρότερος αριθμός συμμετεχόντων είναι 2 άτομα, καθώς όπως έχουμε αναφέρει η ομαδικότητα και η συνεργασία είναι σημαντικά στοιχεία για να μπορέσετε να δραπετεύσετε!

Ο αριθμός των ατόμων της παρέας άλλαξε. Τι πρέπει να κάνω;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να μην ξεπεράσετε τον μέγιστο αριθμό. Μπορείτε να μας ενημερώσετε, όταν έρθετε στον χώρο. Ωστόσο, το συνολικό κόστος ανά άτομο μπορεί να διαφοροποιηθεί λίγο αν τα άτομα μειωθούν.

 

Μπορώ να παίξω μόνος μου;

Δυστυχώς, όχι. Η πολυπλοκότητα των γρίφων είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να λυθούν από ομάδες παιχτών. Είναι αδύνατο να λύσετε όλους τους γρίφους μόνος σας, ενώ και η τιμή θα ήταν αρκετά υψηλή. Αν είστε μόνος, ρωτήστε την παρέα σας αν την ενδιαφέρει να δοκιμάσει τα όρια της. Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε mail για να βρούμε εμείς την ομάδα που θα παίξετε.

Banner 1
Banner 2
Banner 3